مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 25 تهران

درباره مرکز

یک سایت برای آموزش مجازی.

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 25تهران با هدف ارتقای دانش و ایجاد مهارت های لازم و به فعلیت درآوردن استعدادهای نهفته در سال 1382فعالیت خود را شروع نموده تا در تربیت و پرورش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش های مختلف کشور سهمی داشته باشد؛ بطوریکه فارغ التحصیلان آن بتوانند در شغلی که به آنها محول شده دانش و مهارت لازم را توأماً کسب نمایند. بر همین اساس سرفصل هایی که به دروس عملی و کارگاهی و آزمایشگاهی اهتمام ویژه داشته و از سوی دفتر برنامه ریزی درسی دانشگاه تدوین و تهیه گردیده را به نحو شایسته اجرا نموده و امکانات، منابع علمی و تجهیزات لازم را متناسب با شرایط دروس و دانشجویان تهیه نموده است. این مرکز با توکل به خداوند منان و با راهنمایی های مسئولین محترم مؤسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر و دانشگاه جامع و با تکیه بر استاندارد های آموزشی لازم، توسعه کمی و کیفی چشمگیری را طی 12 سال فعالیت خود داشته است؛ بطوریکه بالغ بر 15 کد رشته در مقطع کاردانی و 8 کد رشته در مقطع کارشناسی جزء رشته های در حال اجرا در این مرکز می باشد و بیش از 4500 دانشجوی فارغ التحصیل در رشته های فوق جذب بازار کار شده اند و بالغ بر 120 مدرس علمی کاربردی در این مرکز مشغول به تدریس می باشند. این مجموعه مبین ساختار تشکیلات نظام‏مند آموزشی است و این تشکیلات حاصل تلاش و تجارب چندین ساله و فراوان جمعی از کارشناسان و صاحبنظران آموزشی می‏باشد که با استفاده از فناوری های روز و سیستم نرم افزاری معرفی شده از سوی دانشگاه جامع با کیفیت بالای خدمات آموزشی به دانشجویان ارائه می گردد.

Slide background

زیر نظر بهترین اساتید آموزش ببینید

دردوره های مجازی شرکت کنید و مدال و گواهی نامه دریافت کنید

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است. و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد.

دوره های ناب

اساتید

team1

لیندا رضایی [ طراح وب ]

team3

مریم پاکرو [ طراح وب ]

team4

نریمان علی بیگی [ طراح وب ]

team2

هوتن کرمی [ طراح وب ]

تمامی حقوق برای مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد25تهران محفوظ است!